nZoom

EnglishКонтактиКарта на сайтаFAQВход за клиенти
+ 359 2 462 7000


Решения


CRM...


Браншови Решения...


Адвокатски Кантори


Агенции за преводи


Агенции недвижими имоти


Архитектурни бюра


Консултантски компании


Проектантски компании


Сервизни компании


Строителни компании


Счетоводни къщи


Събиране лоши вземания


Списък


Управление Отдели...


Накратко


Документооборот


Управление на качеството


Управление човешки ресурси
Софтуерно решение за агенции недвижими имоти

Идеалното решение за агенциите за недвижими имоти трябва да комбинира в себе си елементи на CRM (включително изпращане на масови мейлинги), документобороот, система за отчитане на свършената работа и финансов анализ. На практика, такива са възможностите и на нашата софтуерна платформа nZoom. Спрямо размера на агенцията, системата може да разшири своята дейност и да обхване специфичните дейности на всеки един отдел на компанията – юристи, търговци, агенти и прочее.

CRM възможности

Регистриране на всички запитвания, които са направени в агенцията и водене на досиета на клиентите – инвеститори и купувачи на имоти. Възможност за описване на комуникацията с тях – предложени имоти, коментари, направени посещения. При изискване на инвеститора – генериране на автоматични справки за интерес към всеки един от предлаганите негови имоти. Използване на календар за координиране на посещения и планиране на разговорите с потенциалните клиенти. При работа по по-голям обект (например бизнес сграда), координация с колегите и разпределяне на потенциалните наемодатели сред екипа.

Интеграция уеб-сайт

При по-големите агенции изниква необходимост от интеграция със сайта на компанията – автоматично публикуване на новите предложения в уеб-страницата, както и запитванията от уеб форми за имоти, да влизат автоматично в софтуерния продукт. Поради голямото разнообразие от решения, които са разработени от пазара, възможностите и начините на интеграция се преценяват за всяка една компания.

Документооборотна част

Чрез nZoom процесът по изготвяне на стандартизирани оферти, предварителени договори може да бъде редуциран до попълване на малка електронна форма от страна на служителя. След това, системата автоматично ще комбинира предварително въведения статичен текст с въведената информация и ще създаде изходящи документи спрямо одобрения от компанията формат. Крайните срокове и статуси на документите ще подпомогнат добрата организация в компанията.

Финансов Анализ

Следене на подписаните договори за представителство между клиентите и агенцията за недвижими имоти и изчисляване на възнагражденията на компанията спрямо постигнатите резултати и договорености. Анализ на разходите на агенцията и разпределянето им по различни проекти, по които се работи .


Ако имате нужда от софтуерно решение, което да подпомогне и организира работата на Вашата агенция за недвижими имоти, свържете се с нас, за да можем да уточним Вашите изисквания. Гарантираме Ви, че ще настроим системата спрямо Вашите изисквания и тя ще притежава възможностите, описани в долната таблица.

Възможности софтуер за недвижими имоти:
  • Описване на всеки имот, който се продава, с всички негови специфики и параметри. Възможност за комплексно търсене в офертите, въз основа на всички негови параметри.
  • Интеграция с уеб-страницата на компанията, както и уеб-порталите, с които агенцията работи.
  • Проследяване на всички запитвания свързани с него (включително и от уеб-форми), направените посещения, коментарите от страна на потенциалните клиенти.
  • Интеграция със системи на банки партньори при търсене на кредит от страна на клиента.
  • Подписването на предварителен договор. Оформяне на документите на двете страни. Проверки за тежести на имота и други необходими административни дейности.
  • Изповядване на сделка и постъпилите средства като комисионна за направената услуга.


Copyright © БГСервиз ООД, 2010 - 2020. | Уеб дизайн Webrich ServicesEnglishКонтактиКарта на сайтаFAQВход за клиенти


nZoomФункционални МодулиРешенияЗа Нас